Контакти

Пишете ни

Централен офис

бул. "Сливница" 166а ет.1

Тел/Факс: +359 52 / 75 04 95
Тел: +359 52 / 82 12 00

GSM: +359 882 / 603 144
GSM: +359 884 / 637 698

e-mail: info@makao.bg